Wooninspiratie

Kerst in Scandistyle

Hebben jullie misschien over kerstdecoratie ook een gedeelde mening? Aan de éne kant vind ik het super gezellig, aan de anderen kant toch vaak ook te kitschig. De meeste omschrijven mijn stijl als Scandinavisch en daar ben ik het wel eens mee. De combinatie van hout, minimalisme en kleur vind ik ontzettend leuk en past heel goed bij elkaar. Zijn jullie ook enthousiast over de scandistyle. Dan is deze blog over kerst in scandistyle zeker interessant voor jullie?

Kerstinspiratie in Scandistyle

Houten kerststal

Een kerststal onder de boom of in de kast is toch een hele leuke inspiratie. Maar in plaats van kleine houten figuren kan dit ook een keer anders. Deze houten kerststal is gemaakt vanuit houten blokken met een leuk schilderij erop. Past super goed bij onze houten vloer ook qua kleuren, lekker neutraal. Deze prachtige kerststal is verkrijgbaar bij DatisLeuk.

Kerst in Scandistyle: Houten kerststal

Houten kerststal

Tafeldecoratie uit keramiek

Wie kent het niet de super kitschig sprekende kerstversiering met lampjes in iedere kleur? Voor iedereen, die geen kitsche kerst wil hebben een absolute NO GO. Maar kersttafel decoratie in stijl bestaat natuurlijk ook. Zoals deze keramieke kerstbomen, zijn een super tafeldecoratie. Met een gezellige kerstslinger er omheen is de tafeldecoratie helemaal compleet.

Kerst in Scandistyle: Keramieke kerstbomen

Keramieke kerstbomen

Papieren ster

Met of zonder verlichting, papieren sterren maken ramen/deuren of muren super kerst in scandistyle. Ze zijn meestal in verschillende kleuren verkrijgbaar en de verlichting is meestal door batterijen voorzien, zodat je ze op elke plek kunt ophangen. Ze brengen gezelligheid in je huis maar zijn toch ook minimalistisch. Voor mij echt een MUSTHAVE

Kerst in Scandistyle: Papieren stel

Papieren ster

Houten dieren

Willen jullie ook iets leuks thuis hebben? Gemaakt van hout, lekker minimalistisch en ook nog echt scandistyle. Dit prachtige hert is toch super gezellig onder of naast de kerstboom. Soms is less echt more.

Kerst in Scandistyle: Houden decoratie

Houten decoratie

Windlicht

De meesten kiezen buiten voor kerstverlichting op stroom. Op zich vind ik dat ook gezellig, maar te veel en met flikkerende lampjes vind ik dat toch vaak te kitsch. Een minimalistische oplossing is ook een windlicht met kaarsen voor de deur. Is toch een gezellig binnenkomen elke avond. Houden jullie niet van echte kaarsen, dan zijn LED kaarsen ook een optie.

Heb ik jullie kunnen inspireren voor kerst in scandistyle? Of gaan jullie toch maar liever voor de kitsch kerst decoratie? Alles mag, als het maar jouw stijl is. Misschien zijn jullie ook nog geïnteresseerd in mijn blog over kerst voor elke budget. Hieronder de link.

https://interiorsteps.nl/wooninspiratie/kerst-vieren-voor-elk-budget/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Hi, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Barbara. Op mijn blog deel ik wooninspiratie, het verhaal van ons huis en technische informatie voor binnen en buiten! Ben je geïnteresseerd, kijk dan gerust mee.

Meer over mij.