Even voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Barbara. Samen met ons gezin wonen wij in een nieuwbouwwijk in Almere Poort. In 2019 werd ik moeder van onze dochter Tara. 2021 werd ik voor de tweede keer moeder van ons sterrenkindje Nele. Nele heeft ons helaas veel te vroeg verlaten. Onze huis wordt bewaakt door onze oude en luie labrador Bruno. Oorspronkelijk kom ik uit Oostenrijk vandaan. Inmiddels woon ik sinds 2013 in Nederland. Ik zeg altijd: voor het werk gekomen en voor de liefde gebleven.

Qua werk ben ik werkvoorbereider in de civiele techniek. Dus techniek en coördinatie is mijn dagelijkse werk. Privé ben ik graag creatief bezig. Interieurstyling is een grote hobby voor mij. Daarom heb ik op de interieuracademie de opleidingen interieurstyling, binnenhuisarchitectuur en interieurfotografie gevolgd. Ik werk graag met natuurlijke materialen zoals hout, staal en beton. Mijn stijl zou ik als Scandinavisch en kleurrijk omschreven. Kleuren zijn voor mij ontzettend belangrijk, ik speel graag met nieuwe kleurcombinaties. Een huis moet voor mij gezellig zijn maar ook niet te vol. Anders word ik daar heel erg onrustig van. Vaak kun je mij vinden in de kringloopwinkel of op de rommelmarkt. Zeker ben ik ook marktplaats verslaafd. Ik vind het gewoon ontzettend leuk spullen een tweede kans te geven. Maar om ons huis niet te vol te maken kan ik ook weer makkelijk afscheid van nemen van dingen.

Bent je geïnteresseerd in mijn stijl en mijn tips. Kijk dan gerust mee.

Welkom

Hi, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Barbara. Op mijn blog deel ik wooninspiratie, het verhaal van ons huis en technische informatie voor binnen en buiten! Ben je geïnteresseerd, kijk dan gerust mee.

Meer over mij.