Doelstelling Blog

Wat kun je op dit blog zien

Interieurblogs zijn er al ontzettend veel. Dus waarom zou ik ook hiermee starten dacht ik in het begin? Toen we onze huis gekocht hadden, was ik op zoek naar meer technische informatie over muurafwerkingen, vloeren etc. en indicatie prijzen. Het was voor mij een teleurstelling hoe weinig informatie online te vinden was. Bedrijven, die hun eigen product willen verkopen zijn er ontzettend veel, maar onafhankelijk advies is erg weinig te vinden. Creatieve interieur blogs bestaan ook genoeg, maar meestal is de focus gericht op de creatieve uitvoering en deels ook nog erg gecombineerd met vlogs over het privé leven of het is een baby/mama blog.

Ik dacht: dat ga ik anders doen. Mijn blog zal een combinatie van techniek en creativiteit zijn. Dus ik wil graag mijn baan met mijn hobby op deze blog combineren. Als je een huis koopt moet je zoveel beslissingen op een korte termijn maken en vaak zijn dat ook beslissingen die voor een langere periode zijn. Mijn blog moet voor jullie een onafhankelijke informatie bron zijn. Ik vind het juist belangrijk, dat je met aankopen juist lang blij bent en dat je niet elk half jaar nieuwe meubels nodig hebt. Hiermee wil ik jullie graag helpen. Verder wil ik jullie het verhaal van ons huis vertellen.

Zijn jullie in mijn visie geïnteresseerd? Zo ja kijk dan gerust verder op mijn blog. Laat ons samen een mooi huis naar jouw smaak maken. Dus step for step to a pretty interior! Van de financiering tot styling, op dit blog is voor iedereen wat te vinden.

Welkom

Hi, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Barbara. Op mijn blog deel ik wooninspiratie, het verhaal van ons huis en technische informatie voor binnen en buiten! Ben je geïnteresseerd, kijk dan gerust mee.

Meer over mij.